Vaak gestelde MataVragen

Een Mata is een grote pvc mat waar een tekening op geprint werd. De tekening kan gebruikt worden als spel. De matten zijn meestal 100cm x 250cm breed. Als je een Mata koopt krijgt je misschien ook toegang tot een verborgen deel van de website waar je naar verloop van tijd allerlei leuke zaken kan terugvinden met betrekking tot de Mata die je kocht.

Een Mata is 1 meter breed en 2.5 meter lang. Dat is behoorlijk groot. Op een Mata kunnen gemakkelijk tot vier kinderen spelen. 

 

Een Mata kost 59 euro. Het transport is inbegrepen in de prijs. 

Hiervoor krijg je héél wat. Naast uren speelplezier met de Mata krijg je via je login ook toegang tot jouw persoonlijke MataPagina. Op deze pagina vindt je kleurplaten, spelletjes, verhalen en vele andere speeldingies terug. Soms kan je er spelregels terugvinden, soms een leuk knutselproject voor jouw Mata. 

We zien kinderen ganse steden bouwen in Lego op de BouwMata of uren lang met autootjes rijden op de StadsMata. Iedere zomer komen de Mata's terug boven, fijn spelen in de buitenlucht. 

Uiteraard. De Mata is gemaakt van stevig pvc met sterke inkten. Een gewoon sopje volstaat meestal om het ergste vuil eraf te krijgen.

Een Mata is gemaakt uit PVC. De Mata's zijn recycleerbaar met code 3. 
Zoek je echter een milieuvriendelijker alternatief, kies dan voor de PVC-vrije Mata. Die zijn iets lichter en iets duurder maar recycleerbaar met code 5. 

Het lijkt een dwaze vraag, maar toch krijgen we die regelmatig. We zijn formeel: nee, je mag niet likken aan een Mata. Waarom zou je ook? Opeten mag ook niet. Neem een ijsje! 

Drie jaar is een ideale leeftijd om te beginnen. Tot 101 jaar! 

Niets, we vragen de naam van je kind/kinderen enkel en alleen voor de Mata-pagina's. Jouw emailadres gebruiken we om af en toe eens een update te sturen of een nieuwtje te delen. Voor de rest doen we met jouw gegevens niets.

    X